Download Lagu Always On - Ora Ngroso Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Always On - Ora Ngroso Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Always On Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Always On - Ora Ngroso Terbaru

Lirik Lagu Always On Ora Ngroso

gedene rosoku kanggo koe
mapanke ati akeh dedungo
rabakal tresno iki ngeliyo
bakal tak jogo ora pindah
neng liyane
rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo
opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
iso ne mung pasrah
weruh koe bahagia karo liyane

sepurane aku mung wong biasa
ndue ne mung katresnan nyoto
naliko koe raiso nompo
aku mung iso ngampet loro
ning njero dodo

rabutuh ayumu,rabutuh bondomu
siji seng tak arep
tresno tulus seko atimu

ora ngroso malah ngliyo
medot tresno ninggal loro
kowe lungo karo wong liyo
opo pancen koyo ngene
ati mung di sepelekke
iso ne mung pasrah
weruh koe bahagia karo liyane