Download Lagu Anisa Salma - Pager Ayu Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Anisa Salma - Pager Ayu Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Anisa Salma Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Anisa Salma - Pager Ayu Terbaru

Lirik Lagu Anisa Salma Pager Ayu

Ngapuranen yen durung biso nemoni
Lan ugo ora mergo aku wis lali
Tresno sing neng ati iseh tansah tak ugemi
Nganti suk kapan aku ra bakal lali

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sab pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso atiku
Aku ra bakal nglanggar pagere ayu
Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garise uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagere ayu

Abot sanggane lakon katresnanku
Bebasan nggayuh lintang langit sab pitu
Senadyan ra biso nyelaki roso atiku
Aku ra bakal nglanggar pagere ayu

Kembang sing tak tandur
Rong puluh tahun kepungkur
Urip mulyo senadyan atiku ajur

Rino tak sirami Wengi ra kendat memuji
Nanging aku ra klakon biso nduweni

Tak lilakno senadyan abot batinku
Wis pinesti dadi garise uripku
Senadyan ra biso nyelaki roso tresnoku
Aku ra bakal nglanggar pagere ayu
Aku ra bakal nglanggar pagere ayu

Lagu Anisa Salma Lainya