Download Lagu Ilux - Matur Suwun Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Ilux - Matur Suwun Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Ilux Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Ilux - Matur Suwun Terbaru

Lirik Lagu Ilux Matur Suwun

Dik tenangno atimu
kabeh iki mung kanggo sliramu
merantau ke kota
tuk menghalalkanmu
mugi gusti pengeran ngijabahi
megawe adoh omah
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo diparingi lancar rezeki
gek ndang cepet bali

kesuwun marang janjimu
wis gelem nompo atiku
setia lan ora nuntut
nerimo opo anane

matur nuwun sayangku
wis sabar nganteni aku
tresnaku marang sliramu
gawe mulyane genep uripku

megawe adoh omah
ben ndang cepet kangge njaluk kowe
sing tak karep siji biso njogo ati
ugo diparingi lancar rezeki
gek ndang cepet bali

kesuwun marang janjimu
wis gelem nompo atiku
setia lan ora nuntut
nerimo opo anane

matur nuwun sayangku
wis sabar nganteni aku
tresnaku marang sliramu
gawe mulyane genep uripku

Lagu Ilux Lainya