Download Lagu Ilux - Medot Janji Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Ilux - Medot Janji Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Ilux Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Ilux - Medot Janji Terbaru

Lirik Lagu Ilux Medot Janji

kelingan mawar abang sing gemantung neng rambutmu
tak jogo utuh neng njero laciku
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku
sabendino saben waktu kepikiran awakmu
aku ngerti sing dipikir ra rumongso
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan
kelingan kowe tego medot janji

sak jeroning segoro luwih jero loro iki
malah kowe seneng seneng karo ati liyo
njoboku ora popo, njero atiku nelongso
tresnoku mung mbok anggep dolanan

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

mugo kowe bahagia karo pilihanmu
aku mung biso nyawang kowe lan ngimpi bareng kowe
aku urung percoyo kowe mindah atimu nggo wong liyo
segampang kuwi lungo nglalekne aku

Lagu Ilux Lainya