Download Lagu Jihan Audy - Wes Ra Jodone Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Jihan Audy - Wes Ra Jodone Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single Dangdut dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Jihan Audy Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Jihan Audy - Wes Ra Jodone Terbaru

Lirik Lagu Jihan Audy Wes Ra Jodone

tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

tak tompo kabeh keputusanmu
yen kuwi dadi karepmu
misah tali tresnoku
gawe tatu atiku

wes garise mung cukup semene
nali tresno karo kowe
lilo kudu tak lilakne
kudu tak trimo mung pancen iki dalane

tak kuatne atiku
senajan remuk batinku
yen pancene kowe duk jodoku
iki kahanan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

ra ngiro kowe ninggalke aku
wes ra ono tresno neng njero atimu
rungokno jerit tangis atiku
iki kahnan wes lalekno aku

Lagu Jihan Audy Lainya