Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Nella Kharisma - Treteg Kelutan Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single Dangdut dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Nella Kharisma Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Nella Kharisma - Treteg Kelutan Terbaru

Lirik Lagu Nella Kharisma Treteg Kelutan

Aku tansah ngugemi
Opo sing dadi uni
Snajan semene suwene
Aku ngenteni pungkasane janji

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Saben kowe tak takoni
Jawabmu ora ngerti
Njur kepriye tresno iki
Opo mung cukup janji-janji

Bebasane aku lungo
Ora ono bakale sing tak tuju
Aku koyo ngenteni
Tukule jamur ing mongso ketigo
Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Yen mung ngene kahanane
Opo maneh sing kudu tak enteni
Ora ono pungkasane
Koyo treteg kelutan papar kae

Lagu Nella Kharisma Lainya