Download Lagu SKA 86 - Rembulan Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 SKA 86 - Rembulan Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya SKA 86 Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu SKA 86 - Rembulan Terbaru

Lirik Lagu SKA 86 Rembulan

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambaring batin tan biso ngelalekke
yekti nimas ora ono liyane

tatapan netramu nembus ing atiku
agawe aku mung mikirne sliramu
cahyaning rembulan kalah kelawan esemmu
amung nimas
hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

bulan di malam selalu menyaksikan
cantik paras manis senyum dan tawamu
tergambar di batin tak bisa terlupakan
sungguh kamu tak ada lainnya

rembulan ing wengi tansah anyekseni
endah paras manis esem lan guyumu
ginambaring batin tan biso ngelalekke
yekti nimas ora ono liyane

nadyan akeh pepalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

hawaning njero batin pingin tansah sesanding
yo mung karo nimas, atiku mung kanggo nimas
nadyan akeh bebalang ngalangi dalan katresnan
iku pancen dalan supoyo tresno iki bakal kasembadan

bulan di malam selalu menyaksikan
cantik paras manis senyum dan tawamu
tergambar di batin tak bisa terlupakan
sungguh kamu tak ada lainnya

Lagu SKA 86 Lainya