Download Lagu Via Vallen - Mati Roso Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Via Vallen - Mati Roso Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single Dangdut dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Via Vallen Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Via Vallen - Mati Roso Terbaru

Lirik Lagu Via Vallen Mati Roso

mati rosoku nyang sliramu
kaku ra koyo mbiyene
ketutup mendung noring sukmo
nutupi tresno iki

mungguh wae keno tak jaluk
ra kepengin weruh kowe
getun saiki kari getun
nyang opo ora mbusek aran sliramu
mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye

tapi saiki kowe wani mbenjani janji
sikapmu berubah koyo macan digugahi
gawe wedi gawe mati roso noring ati

sigar ati iki, cuwil ati iki, rontok ajur leleran
roso loro iki kowe sing nyatoni, soyo keroso perih
ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

mati rosoku nyang sliramu
kaku ra koyo mbiyene
ketutup mendung noring sukmo
nutupi tresno iki

mungguh wae keno tak jaluk
ra kepengin weruh kowe
getun saiki kari getun
nyang opo ora mbusek aran sliramu

mbiyen waktu pertama aku kenal karo kowe
nyawang sikapmu sopan kalem koyo koyone
iso sesandingan urip bareng selawase iye iye iye iye

tapi saiki kowe wani mbenjani janji
sikapmu berubah koyo macan digugahi
gawe wedi gawe mati roso noring ati

sigar ati iki, cuwil ati iki, rontok ajur leleran
roso loro iki kowe sing nyatoni, soyo keroso perih
ra ngiro aku tegone kowe ngiris ngiris ati

Lagu Via Vallen Lainya