Download Lagu Vita Alvia - Dijodohne Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Vita Alvia - Dijodohne Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single Dangdut dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Vita Alvia Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Vita Alvia - Dijodohne Terbaru

Lirik Lagu Vita Alvia Dijodohne

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepatri
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawase

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu
aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

nelongso rasane nangis njerone ati
nganti pirang wektu biyen kowe tak barengi
jare janji suci sing luwes kepati
bakal urip bareng selawase nganti rabutmu mutih

yo wes ben wes tak lilakne
yen pancen iki dalane
sing apik kanggo kowe
ugo biso mulyo selawae

sak tenane aku nangis
sak njerone atiku
mergo kowe nompo
di jodohno wong tuwomu

aku ra ngiro yen mburine
sing nyanding kowe wong liyo
mergo aku ra sido dadi bojomu

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohne

saiki aku mung nyawang
kowe gandeng wong liyo
nangis atiku nelongso
ra ngiro kowe di jodohno

Lagu Vita Alvia Lainya