Download Lagu Xaluna - Ora Pantes Mp3

Download Gratis Lagu Mp3 Xaluna - Ora Pantes Hanya Untuk Review Saja. Jika Anda Suka, Belilah Kaset Atau CD Original Dari Album Single dan gunakan RBT, I-Ring atau NSP Sebagai bentuk dukungan atas karya Xaluna Agar Tetap Dapat Berkarya.

Download Lagu Xaluna - Ora Pantes Terbaru

Lirik Lagu Xaluna Ora Pantes

Susah tak lakoni
Abot tak rasakke
Yen aku berjuang dewe
Dongaku ngo kowe
Perhatianku ngo Kowe
Neng raono balesane

Ngampet loro meneh
Awan bengi ku gemati
Neng koe luweh
Aku seng salah
Tiwas aku jeru
Du tresnaku seng mbok tunggu

Kusadar Aku ora pantes
Duweni atimu lan dadi konco uripmu
Aku raiso nuruti kabeh
Seng dadi penjalokmu
Saiki batinku ke iris
Neng jero atimu
Jenengku wes ra tok tulis
Yo mung siji jalokku
Tak ilang
Tulung kenangen aku

Aku bingung Sik mbok golekki Ki wong sek kepiye to
nguyak ki Ono kesele lho
wes aku mandek ngarep-ngarep atimu
Uyaken donyamu dewe kono
Sesuk nek koe kelaran rasah sambat ro aku
kui mungkin karma mu
Koe bakal ngrasakke
Opo seng tak rasakke saiki
Yowes!

Ngampet loro meneh
Awan bengi ku gemati
Neng koe luweh
Aku seng salah
Tiwas aku jeru
Du tresnaku seng mbok tunggu

Kusadar Aku ora pantes
Duweni atimu lan dadi konco uripmu
Aku raiso nuruti kabeh
Seng dadi penjalokmu

Saiki batinku ke iris
Neng jero atimu
Jenengku wes ra tok tulis
Yo mung siji jalokku
Tak ilang
Tulung kenangen aku

Abot pisah karo kowe
Guang crito asmoro
Mung tekan semene
Raiso di pekso
Lilo Sayang aku lungo